Hűtő alkatrész webáruház gyors szállítással

A hűtőgép az egyik olyan háztartási berendezés, ami egész nap működik, jó esetben hosszú éveken keresztül. Ezt persze a tulajdonos tudja befolyásolni, mert a meg hibásodó hűtőgép alkatrészek cseréjével és karbantartással hosszabbítható az élettartam.

Hűtőgép alkatrészek webshop

Kezdjük azzal, hogy a rendszeres takarítás milyen előnyökkel jár?

  • Elsődleges szempont, hogy higiénikus és az egészségünk miatt fontos.
  • Havonta célszerű a gyors áttakarítás, félévente pedig a nagytakarítás. Ezzel elkerülve a romlott étel felhalmozódását, a penészt, a kellemetlen szagokat és a szennyeződéseket.
  • A takarítást gyengéd tisztítószerekkel vagy szódabikarbónával és ecettel végezzük, mert az ételek is érintkezhetnek később velük.
  • A tömítéseket se hagyjuk ki a tisztításból, mert ott is tud penészedni a felület. Ezen kívül a végén pár csepp olajat is tehetünk a gumi részekre, így nem fog bekeményedni, és jól zár majd.
  • A fagyasztó részt is ugyanúgy tisztán kell tartani, ami sajnos hosszabb folyamat, mert sokszor jeges és havas. Így tehát le kell olvasztani, ami azért körülményes, mert arra az időre az ételeket hűtőtáskába kell tenni, nehogy megromoljanak. Célszerű a takarítás idejére valamelyest felhasználni a termékeket, így kevesebbet kell eltárolni.

A használat alatt ügyeljünk arra, hogy ne pakoljuk túl a polcokat, ezzel elősegítve a megfelelő hideg levegőáramlást. A kellemetlen szagok ellen behelyezhetünk egy kis tálkába szódabikarbónát, vagy speciális hűtő szagtalanítót.

Mielőtt hosszabb időre elmennénk otthonról, mindenképp ürítsük ki a romlandó ételeket a hűtőszekrényből. Abban a szerencsés esetben, ha üresen tudjuk otthagyni, akkor húzzuk kis és hagyjuk nyitva az ajtókat. Hiszen néha szüksége van pihenésre és szellőzésre.

A külső borítás tisztítása függ az anyag típusától. Inox-hoz speciális tisztító kell, és gyengéd törlő. A fémet lehet zsíróldózni is, a műanyagot pedig szinte bármivel, kivéve a súrolószereket. Valamint a dörzsölő szivacsokat ne használjuk, helyette inkább rongyot, papírtörlőt, vagy a szivacs puha részét.

Nézze meg választékunkat hűtő alkatrész webáruházunkban.

 

“Hűtő alkatrész webáruház gyors szállítással” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Visszajelzés: canadian pharmacy online

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.